3-E Sınıfı Geri Dönüşüm Kampanyası Başlattı

Fatih Belediyesi Atık Dönüştürme Merkezi'nde Öğrencilerden Örnek Ziyaret

06.01.2024 154

Fatih Belediyesi Atık Dönüştürme Merkezi, öğrencileri ağırlayarak çevre bilinci oluşturma yolunda önemli bir adım attı. 3/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Yunus Bozkaplan rehberliğinde 5 Ocak 2024'te merkezi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında öğrencilere, atıkların nasıl ayrıştırıldığı ve geri dönüştürüldüğü konusunda detaylı bilgiler verildi. Öğrenciler, geri dönüşüm sürecinin önemini kavrayarak, çevre dostu alışkanlıklar kazanma fırsatı buldular.

Sınıf öğretmeni Yunus Bozkaplan, öğrencilerin çevre bilinci kazanmalarını destekleyerek, "Bu ziyaret, öğrencilerimize sadece bilgi vermekle kalmadı, aynı zamanda çevre sorumluluğu konusunda farkındalık oluşturdu. Umarım bu deneyim, gelecekte daha sürdürülebilir bir dünya için onları ilham alırlar" dedi.

Öğrenciler, atık dönüştürme merkezinde yapılan çalışmaları yakından inceleme şansı buldukları bu özel günü unutulmaz kılarken, çevre bilinciyle donanmış bir neslin yetişmesine katkı sağladılar.

05-01-202405-01-202405-01-2024