Okulumuz Sınıf Öğretmeni Refik BAŞ Emekliye Ayrıldı

Çapa İlkokulu'nda 44 yıl boyunca öğrencilere aydınlık bir gelecek sunan Sınıf Öğretmeni Refik Baş, bugün gerçekleştirilen duygusal veda töreni ile emekliliğe ayrıldı. Türk milli eğitim sistemine uzun yıllar değerli hizmetlerde bulunan Baş, emeklilik kararını paylaştığı törende öğrencileri, meslektaşları ve okul yönetimi tarafından büyük bir sevgi ve saygıyla uğurlandı.

18.12.2023 248

Refik Baş, yaptığı duygusal konuşmada, "Bu 44 yıl boyunca birçok okulda görev yaptım, ancak Çapa İlkokulu benim için özel bir yerdi. Burada geçirdiğim zaman, öğrencilerimle yaşadığım anılar benim için çok değerli. Eğitimdeki bu uzun yolculuğumda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Baş'ın sözleri, törende bulunanları duygulandırdı.

Drama salonunda gerçekleşen veda töreninde okul idaresi, Refik Baş'a teşekkür plaketi takdim ederek, emekleri için minnettarlık duygularını ifade etti. Törenin sonunda, duygusal bir atmosfer içinde gerçekleşen bu özel an, katılımcıları eğitimdeki bu değerli öğretmenin emeklerine bir kez daha saygı duruşuna geçirerek veda etmeye yönlendirdi. Çapa İlkokulu ailesi olarak, Refik Baş'a emeklilik sonrası sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.

18-12-2023

18-12-202318-12-2023