Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Okulumuzda 23 Nisan Coşkusu Yaşandı: Çocuk Bayramı Heyecanı Tüm Okulu Sardı

28.04.2024 46

Ülkemizin en özel günlerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin bir araya geldiği etkinliklerle dolu bir gün yaşandı. Halk oyunlarından ritim gösterilerine, çocuk şarkılarından şiir dinletilerine kadar birbirinden renkli etkinliklerle dolu olan gün boyu, çocukların neşesi herkesi sarıp sarmaladı.

Okulumuzda düzenlenen etkinlikler kapsamında toplam 32 farklı etkinlik gerçekleştirildi. Halk oyunları ekiplerinin sergilediği geleneksel danslar, izleyicileri büyüledi. Ritim gösterileri ise okul bahçesini coştururken, özellikle öğrenci velilerinin katılımıyla birlikte ortaya çıkan enerji, unutulmaz anlar yaşattı. Çocukların seslendirdiği şarkılar ve okudukları şiirler, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Velilerin katılımının yüksek olduğu etkinliklerde, öğrencilerin performanslarına büyük alkışlarla destek verildi. Veliler, çocuklarının bu özel günde sahneye çıkarak yeteneklerini sergilemesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Okul idaresi ise, velilerin bu kadar yoğun bir katılım göstermesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın okulumuzda bu kadar coşkuyla kutlanmasında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür ediyoruz. Bu özel günde bir araya gelerek, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmak bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Gelecek yıllarda da bu coşkuyu aynı şekilde yaşamak dileğiyle, 23 Nisan sevinci tüm yurdumuza yayılsın.

Etkinlik Videoları İçin TIKLAYINIZ...