Çapa İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu; ülkemizin en iyi liselerine her yıl artan bir oranda öğrenci yetiştiren, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde adından söz ettiren, okulumuz kültürünü, ahlak değerlerini en üst düzeyde geliştiren, gelecek özgün nesillerin yetiştirilmesi sorumluluğunu alabilecek güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, teknolojiden yararlanabilen, bilgisinden ve yeteneklerinden dolayı kendine güvenen, sorunlarına çözüm getirebilen, kendini çağın gereklerine hazırlayan, bir eğitim anlayışı içinde, toplumsal gelişmeye yardımcı olan, okul kültürümüzün ahlak değerlerini temsil eden öğrencileri yetiştirmek için varız.

Başarılar: 1- Satranç yarışmalarında İstanbul, Türkiye ve Dünya Birinciliği 2- Yüzme Yarışmalarında İstanbul Birinciliği, 3- Karatede İstanbul dereceleri.

Saatler: Dersler: 09:00-14:30 Etüt : 14.50-16.30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Taekwando,
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning, Mavi Bayrak, Erasmus,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Kardeş Okul

Telefon - (212) 586-4201

WEB - https://capailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Şehremini Mah. Bestekar Rahmi Bey Sok. No12 Fatih / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Şehremini Mah. Bestekar Rahmi Bey Sok. No:12 Fatih / İSTANBUL

Adres - Şehremini Mah. Bestekar Rahmi Bey Sok. No12 Fatih / İSTANBUL